المشاركات الشائعة

السبت، 17 مايو 2014

معجون الطماطم الاصلي في المنزل

معجون الطماطم الاصلي في المنزل



الخطوه الاولي



اغسلي الطماطم وتكون حمرا وتحطيها في حله علي النار زي ماهي مع فلفل احمر دول عشره كيلو عليهم نصف كيلو فلفل احمر بارد
يغلو لحد ما الطماطم ما قشرتها تبتدي تفصل عنها اطفي عليها

الخطوه التانيه


انشليها وحطيها في مصفي تتصفي لمده 6 ساعات علشان تنزل ميتها هتنزل ميه صفرا

الخطوه التالته 


اضربيها في ااخﻻط ماعدا الفلفل علي جمب سيبه للاخر
وصفيها بالمصفي بايدك لغايه ماتبقي قشره خفيفه خالص

ارمي القشره وهيتبقي لب الطماطم او معجونها هيكون سميك جدا
الفلفل الاحمر البارد

طلعي البزر الي فيه ﻻنه مسلوق طبعا مع الطماطم اضربيه لوحده في الخﻻط وتقومي ضيفاه علي معجون الطماطم الي عندك وخطوه الفلفل الاحمر مهمه جدا بتغرق في اللون والطعم وحطي الجميع علي النار تاني مع معلقه اكل ملح
يغلو اربع غلوات علشان التعقيم مش اكتر
هيبقي معاكي احلي معجون طماطم للبيتزا واامحشي والخضار جاهز ومبتحتاجش تتسبك تاني
استني لما تبرد وعبي مقدار الطبخه الي بتعوزيها في اكياس تﻻجه صغيره وعلي الفريزر من السنه للسنه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق